Inchideri terase neizolate termic 2018-12-13T02:03:57+00:00

Inchideri terase,
Neizolate termic

INCHIDERI TERASE NEIZOLATE TERMIC

Terasele inchise cu sticla sunt o bucurie toamna, cat si in celelalte anotimpuri, indiferent de vremea de afara, devenind locul ideal pentru intreaga familie.

Geamurile mari ofera lumina pe tot parcursul zilei, neintunecand restul casei.

Acest spatiu protejat cu profile din aluminiu pentru inchidere de terase si luminat intens prin sticla securizata sau laminat securizata, care inunda cu lumina si soare chiar si iarna, se poate folosi intregul an si ca spatiu suplimentar de locuit, destinat relaxarii si petrecerii timpului liber.

Terasele inchise cu sticla sunt o bucurie toamna, cu paleta de culori , de care vei profita zeci de ani , cu anotimpuri si conditii meteorologice diferite, fiecare cu frumusetea lor.

Stabilitatea mare și rigiditate la incovoiere, aspectul unic si elegant, protectia la ploaie si vant , caracterizeaza profilele noastre, executate exclusiv din aluminiu, produse de TS ALUMINIUM, la standarde europene.

Profilele specifice si accesoriile, permit abordarea configuratiilor optime, corelat cu designul cladirii, prin combinarea peretilor din sticla, ferestre si usi si chiar usi glisante sau armonice. Sistemul nostru de inchideri terase nu necesita intretinere si ingrijire, si sunt durabile si rezistente la intemperii.

Puteti sa va realizati visele simplu, apeland la un expert al firmei noastre, care pornind de la configuratia cladirii , destinatia planuita de dvs pentru acest spatiu, va sprijina si va consilieaza in alegerea solutiei optime pentru amenajarea si inchiderea unei terase cu sticla.

Sa nu uitam ca amenajarea unei terase este o solutie potrivita de a folosi spatiul exterior, atat vara cat si iarna.

Solicitarea consilierii si realizarii unei oferte, nu implica nici un cost!

Sunati chiar acum , pentru mai multe informatii! 0732122980

Acoperis TERASA

Model TERASA

Mai multa lumina!

O gradina de iarna transforma o casa intr-o oază de lumină. Unde inainte erau niste ferestre inguste, se deschid acum spatii luminoase, care inunda intreaga casa.

Mai multa comoditate!

O gradina de iarna va ofera un sentiment nou referitor la confortul locuintei. Ea este locul ideal pentru relaxare si destindere. A locui in apropierea naturii intr-o atmosfera confortabila, mai comod nu se poate.

Mai mult confort!

O gradina de iarna ridica valoarea locuintei dumneavoastra. Aici puteti sa va primiti prietenii, puteti lua masa si puteti sa va indepliniti aspiratiile unui confort de locuit. O gradina de iarna devine repede centrul vietii zilnice.