Pergole bioclimatice 2018-12-13T02:17:55+00:00

Pergole Bioclimatice

PERGOLE BIOCLIMATICE

Pergolele bioclimatice la terase ori restaurante, sunt constructii in aer liber, formate din stuctura de aluminiu, de cea mai buna calitate, produse de C3 Systems.

Pergole bioclimatice sunt utile pentru protejarea spatiilor, tot anul, indiferent de anotimp. Pot fi folosite pentru extinderea cu usurinta a spatiului, un spatiu suplimentar pentru terasa dumneavostra , terase restaurant, spatii exterioare cu destinatie turistica, pentru a putea oferii cele mai bune servicii.

Exista posibilitatea de atasare a pergolelor la peretii existenti, fara coloane, obtinand o combinatie perfecta cu un design comun cu casa.

Sunt structuri suple, care permit configurarea sistemului de inchidere verticala cu usi glisante din sticla, fara rame, pentru a va proteja de conditiile meteo nefavorabile.

Reprezinta solutia perfecta de acoperire, prin crearea unui spatiu suplimentar, bine iluminat, ce poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Pergolele bioclimatice au numeroase avantaje fata de alte tipuri de structuri, protectia la soare, ventilatie, protectie la plaie si zapada, fiind proiectate sa preia apele pluviale printr-un sistem complet de jgheaburi si burlane, evitand posibilitatea patrunderii apei in interiorul spatiului.

Pergola bioclimatica permite inchiderea verticala cu sticla. Sistemele noastre din sticla, glisante, permit crearea unui spatiu util , avangardist, asigurand un confort deosebit.

Solicitarea consilierii si realizarii unei oferte, nu implica nici un cost!

Sunati chiar acum , pentru mai multe informatii! 0732122980

PANOU WINDSCREEN

Panourile Windscreen sunt panouri fixe din aluminiu cu sticla securizata care te protejeaza fara ati lua senzatia de libertate si spatiu deschis.
Aceste terase sunt inchise cu sticla laminata si securizata dupa caz. Ele nu izoleaza termic la fel de bine ca un wintergarden.

Terasa protejata cu Panou Windscreen va ofera posibilitatea de a va bucura de o terasa deschisa, in conditii meteo placute, precum si de a ridica la nevoie, panoul din sticla , pentru a va proteja impotriva conditiilor meteo nefavorabile si de a va bucura in continuare indiferent de vremea de afara.

Panourile noastre din sticla sunt concepute pentru a fi folosite in mai multe scopuri:
-Protectie impotriva intemperiilor.
-Securitate.
-Permite patrunderea luminii.

Panourile Windscreen pot fi configurate dupa dupa cum urmeaza:

Fixe

windscreen normal

Mobile

windscreen mobil (2)

Decorative ( ghiveci de flori )

windscreen mobil

Solicitarea consilierii si realizarii unei oferte, nu implica nici un cost!

Sunati chiar acum , pentru mai multe informatii! 0732122980

Mai multa lumina!

O gradina de iarna transforma o casa intr-o oază de lumină. Unde inainte erau niste ferestre inguste, se deschid acum spatii luminoase, care inunda intreaga casa.

Mai multa comoditate!

O gradina de iarna va ofera un sentiment nou referitor la confortul locuintei. Ea este locul ideal pentru relaxare si destindere. A locui in apropierea naturii intr-o atmosfera confortabila, mai comod nu se poate.

Mai mult confort!

O gradina de iarna ridica valoarea locuintei dumneavoastra. Aici puteti sa va primiti prietenii, puteti lua masa si puteti sa va indepliniti aspiratiile unui confort de locuit. O gradina de iarna devine repede centrul vietii zilnice.

Galerie